В новия тест шест привидно еднакви жени са подредени в два

...
В новия тест шест привидно еднакви жени са подредени в два
Коментари Харесай

Само хора с висок IQ могат да видят различната жена за 5 секунди

В новия тест шест видимо идентични дами са подредени в два реда. Вашата задача е да намерите дама, която наподобява друго от останалите. Британското издание Daily Express ви предлага да тествате мозъка си.

Днешният пъзел тества вашите умения за наблюдаване и внимание към детайла.

Игрите и провокациите за подготовка на мозъка са чудесни за възстановяване на паметта и концентрацията. Като отделите време за решение на забавни проби, можете да превключите вниманието си и да принудите мозъка си да работи по друг метод. Освен това образните пъзели са превъзходен метод да се забавлявате. Този финален пъзел обаче може да ви накара да си чешете главата с часове.

В този пъзел шест видимо идентични дами са подредени в два реда. Хората би трябвало да дефинират коя наподобява друго от другите за 5 секунди.

Според създателите на теста, в случай че можете да извършите това, тогава евентуално имате висок коефициент на просветеност. Будният разум бързо ще разпознава аномалията.
 Визуален пъзел, тест, задача, тест за зрение, тест за внимание, IQ, висок IQ, зрителна памет, тест за внимание Погледнете деликатно и намерете различното момиче Снимка: Bright Side
Такива проби и задания спомагат за развиването на зрителната памет, както и за повишение на бдителността, възстановяване на концентрацията и понижаване на равнищата на стрес. Някои специалисти считат, че могат да понижат риска от развиване на все по-чести болести, които понижават интелигентността на индивида.

Забелязахте ли вярната алтернатива? Ако не, отговорът е маркиран по-долу.

Отговорът е първата жена в първата колона. Тя се разграничава от останалите пет по това, че има спомагателен кичур коса по отношение на останалите.
 Визуален пъзел, тест, задача, тест за зрение, тест за внимание, IQ, висок IQ, зрителна памет, тест за внимание Правенето на такива извършения може да помогне за попречване на разнообразни заболявания Снимка: Bright Side
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР